PERFORMANCE TRAINING

Bij onze performance trainingen staat het verbeteren van jouw fysiek functioneren centraal.
Door een gericht trainingsprogramma, zorgen wij ervoor dat het hele lichaam sterker, efficiƫnter en sneller wordt. Dit heeft als resultaat dat je niet alleen in het algemeen fitter en gezonder wordt, maar ook dat je beter gaat presteren in jouw sport.

Bij traditionele krachttraining wordt er vaak alleen gelet op het verhogen van de spierkracht, maar er wordt geen rekening gehouden met sport specifieke handelingen. Hierdoor kan de transferwaarde van de training minimaal zijn en worden de trainingen dus niet efficiƫnt ingezet. Bij onze performance trainingen houden we juist wel rekening met de transferwaarde. We zorgen ervoor dat jouw energie in de trainingen ervoor zorgt dat je fysiek beter gaat presteren in jouw sport.

Ons trainingsprogramma is speciaal ontworpen om gericht te werken aan de vaardigheden die van belang zijn voor jouw sport. We houden hierbij rekening met jouw individuele behoeften en doelen. Door onze gefocuste en persoonlijke aanpak, kunnen we jouw prestaties naar een hoger niveau tillen

Onze performance trainingen zijn de perfecte aanvulling op jouw sporttrainingen. Wij stellen ons als doel om jou een betere atleet te maken, zodat jij het maximale uit jezelf kunt halen en beter kunt presteren in jouw sport.


.

PERFORMANCE

Bij het beoordelen hoe iemand beweegt kijken we naar de 3 P’s. De rede waarom iemand fysiek niet beter kan presteren kan altijd verklaard worden door een van de P’s. We kijken per persoon welk onderdeel er getraind moet worden om zo het maximale uit de trainingen te halen.Boek nu een gratis proefsessie!

De Gym

Trainen op een unieke locatie in Aalsmeer

Ben jij 100% gemotiveerd?

Zie de link voor een video hoe onze trainingen er uit zien.

Boek nu een gratis proefsessie!

Algemene voorwaarden

Download hier de algemene voorwaarden.

Prijzenlijst

Download hier de prijzenlijst.