Daniel Eskandari

Hallo, ik ben Daniël Eskandari en ik werk met veel genoegen bij FN Performance. De combinatie van fysiotherapie en performance bij FNP trekt mij heel erg aan.

Van kinds af aan ben ik altijd al een enthousiaste sportliefhebber geweest, en deze liefde voor fysieke activiteit heeft me uiteindelijk geleid naar de opleiding fysiotherapie. Sport, met name voetbal en fitness, is altijd een onderdeel van mijn leven geweest. Mijn eigen ervaringen als sporter hebben mijn passie voor het menselijk lichaam en zijn vermogen om te herstellen en beter te laten presteren aangewakkerd.


Wat me bijzonder aanspreekt in de fysiotherapie is het vermogen om mensen te helpen bij het herstellen van blessures, het overwinnen van fysieke uitdagingen en het verbeteren van hun algehele welzijn. Het geeft me veel voldoening om deel uit te maken van dit proces en te zien hoe mijn inzet en kennis het leven van anderen positief kunnen beïnvloeden.


Onlangs ben ik met veel enthousiasme begonnen te werken bij FN Performance, waar ik een schat aan praktijkervaring opdoe en mijn passie voor fysiotherapie in de praktijk kan brengen. Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten en je te helpen op jouw weg naar herstel en welzijn. Samen streven we naar de best mogelijke resultaten, omdat ik geloof in de kracht van persoonlijke aandacht en patiëntgerichte zorg.


Ik kijk ernaar uit om met jou te werken en deel uit te maken van het deskundige team hier bij FN Performance. Samen kunnen we jouw doelen bereiken en jouw gezondheid verbeteren.


Boek nu een gratis proefsessie!