Frank Nieuwenhuijse

Mijn naam is Frank Nieuwenhuijse en ik voer mijn beroep als fysiotherapeut en performance coach met plezier en passie uit. Ik werk graag met gemotiveerde mensen en vind het geweldig om hen te helpen het maximale uit zichzelf te halen, zodat ze hun sportieve doelen kunnen bereiken. Mijn expertise en enthousiasme voor sport stellen mij in staat mijn cliënten te motiveren en te begeleiden op weg naar succes.

Van jongs af aan heb ik een passie voor sport en het menselijk lichaam. Om deze reden ben ik in 2006 begonnen met de studie Sport en Bewegingscoördinator (CIOS) in Haarlem, gevolgd door de opleiding Fysiotherapie in Amsterdam. Na het behalen van mijn diploma ben ik direct aan de slag gegaan als fysiotherapeut. Ik merkte echter dat ik meer kennis wilde opdoen in de specifieke sportrevalidatie en dat ik sterk geïnteresseerd was in het verbeteren van de prestaties van atleten. Daarom ben ik in 2016 gestart met de master Sportfysiotherapie in Utrecht.

Tijdens mijn studie merkte ik dat het aspect van prestatieverbetering mijn interesse opwekte. Daarom ben ik in 2019 begonnen met het geven van performance trainingen. Dit zijn fysieke trainingen gericht op het verbeteren van het atletisch vermogen van sporters, met de focus op het verbeteren van de bewegingspatronen die belangrijk zijn in hun specifieke sport.

Door mijn kennis van prestatieverbeteringstraining en specifieke sportrevalidatie ben ik in staat om sporters te helpen bij het herstellen van blessures en het optimaliseren van hun fysieke prestaties. Of het nu gaat om revalidatie na een blessure, het verbeteren van de algehele conditie of het verhogen van de prestaties van een atleet, ik ben er om mijn cliënten te motiveren en te begeleiden op hun reis naar succes. Het is mijn missie om mijn cliënten te helpen bij het behalen van hun sportieve doelen.Boek nu een gratis proefsessie!